Region Nordjylland

På denne side finder du:

Nyheder
Kontaktoplysninger
Organisering

Nyheder

Tværfagligt kursus i CPOP i Region Nordjylland
Næste tværfaglige kursus i den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske protokol finder sted på Aalborg Universitetshospital d 24.januar 2024. Kurset består af en introduktion til CPOP, gennemgang af den fysio- og ergoterapeutiske protokol, afprøvning af ledmålinger i praksis og vejledning i indtastning i databasen.

Pladserne er fortrinsvis for ergo- og fysioterapeuter fra Region Nordjylland, som arbejder med børn, der følges i CPOP.

Vi planlægger at lave et brush up kursus for Jer der allerede har deltaget tidligere på det tværfaglige kursus. Er du/I interesseret i dette, så kontakt gerne Jeanette Kristensen.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og mailadresse til jeanette.k@rn.dk

 

Tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP godkendt i Region Nordjylland
En tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP er godkendt under den reviderede Samarbejdsaftale for børn og unge med hjerneskade (link) af Sundhedskoordinationsudvalget.

Kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger regional koordinator
Jeanette Kristensen, jeanette.k@rn.dk, mobil 2159 0430

Kommunale CPOP kontaktpersoner
Her kan du finde de kommunale CPOP kontaktpersoner fra de 11 kommuner i Region Nordjylland. Listen indeholder navne og mailadresse, se listen her

Organisering

Forældrepjecen kan læses her

CPOP i Nordjylland afholder tværfaglige konsultationer i Neuropædiatrisk Team på Aalborg Universitetshospital, Afsnit Nord og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Fagpersoner, der udfylder protokoller på børn inkluderet i CPOP, kan rekvirere login til databasen 3C, hvor protokollerne skal indtastes. Login fås ved at udfylde ansøgningsskema og skal godkendes af egen leder eller kommunale kontaktperson inden det sendes til regional koordinator Jeanette Kristensen. Det anbefales at hente de nyeste udgaver af undersøgelsesredskaberne direkte på hjemmesiden. Protokollerne indtastes i databasen gerne 1 uge inden konsultationen for validering og klargøring til konsultationen.

Ved spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte regional koordinator
Jeanette Kristensen, Aalborg Universitetshospital, Neuropædiatrisk Team, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
Mail jeanette.k@rn.dk
Tlf 2159 0430

Hold Jer opdateret ved at tilmelde Jer Nyhedsbrevet her, så I fremover modtager information og nyheder fra CPOP. De bliver udsendt 3-4 gange årligt.