Region Nordjylland

På denne side finder du:

Nyheder
Kontaktoplysninger
Organisering

Nyheder

Fyraftens-møde den 16. juni 2022 på Aalborg Universitetshospital
Vi afholder et fyraftens-møde den 16. juni 2022 fra kl. 14.00-16.00 i Auditoriet på Aalborg Universitetshospital, Afsnit Nord for fysioterapeuter og ergoterapeuter og andre interesserede samarbejdspartnere. Professor og specialeansvarlige børneortopædkirurg Ole Rahbek vil holde et oplæg omkring Guided Growth og neuropædiater Jonas Hansen vil sammen med ergoterapeut Jeanette Kristensen holde et oplæg Tværfaglig Behandling og samarbejdet omkring Neuropædiatrisk Team. Desuden vil der være mulighed for diskussion og spørgsmål til oplægsholderne. En oplagt mulighed for at møde og tale med vore nye dygtige kollegaer. Del meget gerne budskabet og tag dine kollegaer under armen til en spændende eftermiddag.
Tilmelding kan ske hos Neuropædiatrisk Team, Mette Johansen på mail m.johansen1@rn.dk

Tværfagligt kursus i CPOP i Region Nordjylland
Næste tværfaglige kursus i den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske protokol finder sted på Aalborg Universitetshospital i efterår 2022, nærmere dato følger. Kurset består af en introduktion til CPOP, gennemgang af den fysio- og ergoterapeutiske protokol, afprøvning af ledmålinger i praksis og vejledning i indtastning i databasen.
Underviserne er ergoterapeut, Jeanette Kristensen og fysioterapeut, Mette Johansen
Pladserne er fortrinsvis for ergo- og fysioterapeuter fra Region Nordjylland, som arbejder med børn, der følges i CPOP.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og mailadresse til m.johansen1@rn.dk.

Har du/I brug for hjælpe eller vejledning inden næste kursus, så kontakte Mette Johansen, mail m.johansen1@rn.dk

Tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP godkendt i Region Nordjylland
En tværsektoriel samarbejdsmodel om CPOP er godkendt under den reviderede Samarbejdsaftale for børn og unge med hjerneskade (link) af Sundhedskoordinationsudvalget.

Kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger regional koordinator
Mette Johansen, m.johansen1@rn.dk, mobil 3047 3915

Kommunale CPOP kontaktpersoner
Her kan du finde de kommunale CPOP kontaktpersoner fra de 11 kommuner i Region Nordjylland. Listen indeholder navne og mailadresse, se listen her

Organisering

Forældrepjecen kan læses her

CPOP i Nordjylland afholder tværfaglige konsultationer i Neuropædiatrisk Team på Aalborg Universitetshospital, Afsnit Nord og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Fagpersoner, der udfylder protokoller på børn inkluderet i CPOP, kan rekvirere login til databasen 3C, hvor protokollerne skal indtastes. Login fås ved at udfylde ansøgningsskema og skal godkendes af egen leder eller kommunale kontaktperson inden det sendes til regional koordinator Mette Johansen. Det anbefales at hente de nyeste udgaver af undersøgelsesredskaberne direkte på hjemmesiden. Protokollerne indtastes i databasen gerne 1 uge inden konsultationen for validering og klargøring til konsultationen.

Ved spørgsmål eller yderligere information er du velkommen til at kontakte regional koordinator
Mette Johansen, Aalborg Universitetshospital, Neuropædiatrisk Team, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
Mail m.johansen1@rn.dk
Tlf 30473915

Hold Jer opdateret ved at tilmelde Jer Nyhedsbrevet her, så I fremover modtager information og nyheder fra CPOP. De bliver udsendt 3-4 gange årligt.