Aktuelle kurser

Tværfaglige CPOP kurser i den fysio- og ergoterapeutiske protokol

CPOP kurserne består af en introduktion til CPOP, gennemgang af den fysio- og ergoterapeutiske protokol, afprøvning af ledmålinger i praksis og vejledning i indtastning i databasen. Kurserne er forbeholdt fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med et eller flere børn, der følges i CPOP. Det er gratis at deltage i kurserne.

CPOP kurser for Region Hovedstaden og Region Sjælland

Der afholdes CPOP kurser på  følgende datoer:

  • Tirsdag d. 9. april 2024
  • Onsdag d. 6. november 2024

Kurserne afholdes på Hvidovre Hospital i tidsrummet 9.00-15.30

Pladserne er forbeholdt deltagere fra Region Sjælland og Region Hovedstaden. Kurserne gennemføres ved minimum 12 deltagere.
Tilmelding kan ske her

Fyraftensmøde onsdag d. 17. april 2024, Aarhus Universitets Hospital

Onsdag d. 17. april 2024 kl. 14.00 – 16.00 holder vi et et regionalt fyraftensmøde. Der er mulighed for at deltage i mødet på Aarhus Universitets hospital eller deltage online. Det er gratis at deltage.

Program kommer snart her !

Tilmelding kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og e-mailadresse til Regional koordinator Kirsten Nordbye-Nielsen: kirsn1@rm.dk

CPOP Kursus d. 5. november 2024, Aarhus Universitets Hospital

Tirsdag d. 5. november 2024 kl. 9.00 – 15.30 afholdes kursus i den fysio- og ergoterapeutisk protokol. Pladserne er fortrinsvis for deltagere fra Region Midtjylland.

Tilmelding kan ske ved at sende navn, stilling, ansættelsessted og e-mailadresse til Regional Koordinator Kirsten Nordbye-Nielsen: kirsn1@rm.dk

Øvrige kurser

GMFM Kursus d. 22. november 2024, Odense Universitets Hospital

Fredag d. 22. november 2024 kl. 8.00 – 16.00 afholdes GMFM kursus i Odense. Prisen for kurset er 1200 kr. Kurset gennemføres med 20 deltagere, og efter “først-til-mølle” princippet.

Program og tilmelding bliver muligt via et link, der kommer snarets her på siden.

Undervisere på kurset er: Lone Nielsen, fysioterapeut, klinisk underviser, Børneterapien Københavns Kommune og Kirsten Nordbye-Nielsen, fysioterapeut, ph.d., regional koordinator i CPOP Region Midtjylland, Aarhus Universitets Hospital

Kontakt evt. Tina Udemark Pasgaard: Tina.Udemark.Pasgaard@rsyd.dk, eller Kirsten Nordbye-Nielsen: kirsn1@rm.dk